Duurzame Mannenkleding WanderWood

Duurzame Mannenkleding WanderWood

Helemaal enthousiast. Dat is wat we bij Wanderwood zijn. Regelmatig hebben wij in onze winkel gezellige mannen over de vloer. Hun vriendinnen passen de allerleukste items van merken als Basic Apparel, Thinking Mu en Kings of Indigo en zij staan er tijdens het wachten een beetje teleurgesteld bij. Waarom hebben jullie eigenlijk geen duurzame kleding voor mannen? Was een veelgehoorde vraag. En, eerlijk gezegd… we vonden het zelf ook de hoogste tijd worden. Tijdens de inkoopsessies voor de collectie van dit najaar zijn we dan ook op zoek gegaan naar tijdloze, duurzame items om zo een goede basis te leggen voor onze collectie herenkleding. Met succes! Een aantal comfi jeans, t-shirts, truien en regenjassen vullen nu het rek met duurzame mannenkleding, dat je helemaal vooraan in onze winkel vindt.



Shoppen met jouw vriend? Vanaf nu kan hij bij Wanderwood in Den Bosch ook de allerleukste kledingstukken vinden om zijn garderobe compleet te maken.

 iaan stretch ARMEDANGELS

ArmedAngels

Het is één van de populairste duurzame merken in onze winkel, ArmedAngels. Het trendy merk produceert tijdloze en betaalbare kledingstukken die je op oneindig veel verschillende manieren kunt stijlen en combineren. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardige materialen – zoals biologisch katoen, ecovero en gerecycled denim - waardoor ze heerlijk aanvoelen en bovendien lang mooi blijven. Het merk heeft als slogan ‘We are not here to make fashion. We are here to make a change’ en dat maken ze waar door een deel van de winst te gebruiken om duurzame initiatieven te ondersteunen. Door op een eerlijke manier kleding te produceren en te investeren, dragen ze hun steentje bij aan het behoud van de aarde. Een fijne gedachte wanneer je een item van dit Duitse merk aanschaft.



Van comfortabele sweater tot aan trendy spijkerbroek: de collectie van ArmedAngels bevat alle items om jouw duurzame garderobe op een verantwoorde manier winterklaar te maken. Bekijk de collectie.

maium regenjas unisex

MAIUM



De herfst in Nederland staat gelijk aan (te) veel regenbuien. Naar buiten gaan is daarom niet altijd even prettig, maar gehuld in een eigentijdse en superpraktische regenjas wordt het toch een stuk aangenamer. De unisex regenjassen van MAIUM zijn door twee vrienden uit Amsterdam ontworpen. Op straat zagen zij veel mensen – met name op de fiets – een nat pak halen. Zelfs wanneer zij een regenjas droegen. Daarbij zag de gemiddelde regenjas er allesbehalve flitsend uit. Ze voelden zich geroepen om daar iets aan te doen en ontwierpen een regenjas die je aan de zijkanten kunt openritsen, waardoor deze in een fietsponcho verandert. Daarnaast ziet de jas er ook nog eens fan-tas-tisch uit. Wordt het kouder? Daar is ook aan gedacht. Draag de MAIUM-bodywarmer eronder en je bent helemaal ready to go. Leuk feitje: de regenjassen en bodywarmer van MAIUM worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ontzettend duurzaam dus! Benieuwd? Bekijk de collectie.



Leuk feitje…

In onze mannencollectie vind je op dit moment items van ArmedAngels en MAIUM, maar binnenkort worden hieraan ook de merken Thinking Mu, Dedicated en Bask in the Sun toegevoegd.

Meer informatie
Ben jij op zoek naar duurzame mannenkleding? Voortaan ben je ook daarvoor bij ons aan het juiste adres. Een T-shirt met goede fit, een jeans om jarenlang te koesteren of een trendy en praktische regenjas voor heren? Je vindt het in onze webshop en in onze winkel – die zich in het gezelligste straatje van Den Bosch bevindt. 



Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen en ontwikkelingen in onze winkel én word je helemaal vrolijk van onze blogs? Volg ons dan op Instagram @wanderwood_denbosch of schrijf je in voor onze Earth Friendly Nieuwsbrief en krijg een melding zodra we een nieuw verhaal plaatsen.

Tot snel! Liefs Team Wanderwood.
 

Tekst: Joyce van Vugt - Tekstatelier

Terug naar blog

Reactie plaatsen