ABOUT WW

Photocredit: Peggy Janssen / Styling: Linda van der Ham


NEVER STOP WANDERING


 

Na het mede-oprichten van Oerwoud in Den Bosch, besloot ik begin 2019 om nog een stap verder te gaan om mijn passie en droom te verwezelijken. Alles lijkt nu bij elkaar te zijn gekomen, na een carriere in de modewereld, een wereldreis en het opzetten van Oerwoud kan ik nu al mijn ervaringen in WANDERWOOD bij elkaar brengen. 

WANDERWOOD is duurzame mode, interieur en planten samen onder één dak. 
Bij het binnenkomen wil ik klanten laten verwonderen aan de natuurlijke rustige sfeer en de mooiste producten. Daarbij wil ik bij WanderWood unieke producten en merken verkopen die nog niet of nauwelijks in Den Bosch te vinden zijn.

SLOW FASHION
Na 12 jaar in de mode te hebben gewerkt als ontwerpster, sta ik voor Slow Fashion. Koop liever een paar keer per jaar goede kwaliteit kleding waar je langer mee kunt doen, dan elke maand de nieuwste trends. Combineer nieuwe kleding met tweedehands. Voordat je kleding koop, denk eerst na of je het echt nodig hebt, kun je het tweedehands kopen? Zo niet geef dan wat meer geld uit aan goede kwaliteit kleding van biologische en duurzame materialen. 
Bij WanderWood verkopen we bijzondere merken als Rita Row, Ssaar en Hammam34. 

GROEN
Kamerplanten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Liefst willen we een echte Urban Jungle creeeren. Bij WanderWood ben je aan het goede adres.
Wij verkopen niet alleen planten, maar hebben er ook verstand van. We adviseren jou graag welke plant past bij jou thuis op die ene plek en hoe je de plant het beste kan verzorgen. Planten geven niet alleen zuurstof af, maar zuiveren ook de lucht in huis. Naast dat planten mooi zijn, zijn ze dus ook heel gezond! 
We richten ons bij WanderWood vooral op de grotere kamerplanten, maar we hebben ook een collectie kleinere planten. Elke week veranderd het aanbod planten in de winkel, welke we zelf uitzoeken en inkopen.

DUURZAAMHEID
Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke, biologische of gerecyclede  materialen. Daarbij is het belangrijk dat ik weet waar het product vandaan komt, door wie het is gemaakt en of de arbeiders onder goede omstandigheden werken. De producten in de winkel kunnen hierdoor wat hoger geprijsd zijn, maar je krijgt hier goede kwaliteit voor terug en een goed gevoel dat je iets hebt kunnen betekenen voor een ander. Ik werk graag samen met andere kleine ondernemers uit die hun producten zelf uit andere landen halen en staan voor eerlijke handel en  steunen zij hiermee de lokale bevolking. Natuurlijk vinden we het ook superleuk om lokale producten te verkopen. Hierdoor kunnen we producten verkopen waar we achter staan.

Bij Wanderwood vind je producten uit Bali, India, Colombia, Marokko en andere Afrikaanse landen, maar ook uit Europa en ons eigen land. Veelal ambachtelijk gemaakt met de hand. 

WANDERING
Kom zeker eens langs bij WanderWood en verwonder je aan onze collectie, het team is continue bezig de collectie aan te vullen met de mooiste must haves op woon- en mode gebied!

- Liefs Bregje


MERKEN: 
Rebellenclub - Hammam34 - TheSouks - Madu Madu - BaliGoeds - Household Hardware - Zeeplokaal - Neeltje Geurtsen - Piece of Clay  - La Cabana de Stella - Rita Row - Alpaca Loca - Ssaar Rotterdam - Otentic - Soil Sisters - Stadshout Den Bosch - Inti knitwear - The Very Good Candle - Hot & Tot - Madam Stoltz  - ArmedAngels 

O

V 

© 2019 - 2020 WanderWood: duurzame kleding, interieur en planten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel