Photocredit: Emmy de fotograaf


NEVER STOP WANDERING


 

Na het oprichten van Oerwoud in Den Bosch, besloot ik begin 2019 om nog een stap verder te gaan om mijn passie en droom te verwezelijken. Alles lijkt nu bij elkaar te zijn gekomen, na een carriere in de modewereld, een wereldreis en kan ik nu al mijn ervaringen in WANDERWOOD bij elkaar brengen. 

WANDERWOOD is duurzame mode, interieur en planten samen onder één dak. Een Earth Friendly Boutique!
Bij het binnenkomen wil ik klanten laten verwonderen aan de natuurlijke rustige sfeer en de mooiste producten. Daarbij wil ik bij WanderWood unieke producten en merken verkopen die nog niet of nauwelijks in Den Bosch te vinden zijn. 

SLOW FASHION
Na 12 jaar in de mode te hebben gewerkt als ontwerpster, vond ik dat het produceren van mode anders moest. Koop liever een paar keer per jaar goede kwaliteit kleding waar je jaren lang van kan genieten, dan elke maand de nieuwste trends. Combineer nieuwe kleding eens met tweedehands. Voordat je  kleding gaat kopen, denk eens na of je het echt nodig hebt, kun je het tweedehands kopen? Zo niet geef dan wat meer geld uit aan goede kwaliteit kleding van biologische en duurzame materialen. 
Bij WanderWood verkopen we bijzondere, duurzame en eerlijke merken als Rita Row, People Tree en Hammam34. Wil je meer weten over het verhaal achter de merken? klik dan hier

GROEN
Kamerplanten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Liefst willen we een echte Urban Jungle creeeren. Bij WanderWood ben je aan het goede adres. Wij verkopen niet alleen planten, maar hebben er ook verstand van. We adviseren jou graag welke plant bij jou thuis past en hoe je de plant het beste kan verzorgen.
Planten geven niet alleen zuurstof af, maar zuiveren ook de lucht in huis. Naast dat planten mooi zijn, zijn ze dus ook heel gezond! 
We richten ons bij WanderWood vooral op de grotere kamerplanten, maar we hebben ook een collectie kleinere planten. Elke week veranderd het aanbod planten in de winkel, welke we zelf uitzoeken en inkopen van kwekers die bezig zijn met zo duurzaam mogelijk te kweken.

EARTH FRIENDLY
We doen ons best om de meest duurzame, eerlijke producten te selecteren voor WANDERWOOD. De  producten in de winkel zijn gemaakt van natuurlijke, biologische of gerecyclede  materialen. Daarbij is het belangrijk dat ik weet waar het product vandaan komt en of de arbeiders onder goede omstandigheden werken. Sommige grotere merken hebben keurmerken als Fairtrade of GOTS gecetificeerde katoen. Kleinere merken hebben dit vaak (nog) niet, maar dat wil niet zeggen dat ze daardoor niet eerlijk gemaakte producten hebben. Belangrijk vinden wij dat de merken en producten zo min mogelijk schade aanrichten voor ons en onze planeet.
Het is belangrijk dat we bewust worden van wat we consumeren en hoe we dit kunnen verbeteren.
- Step by Step, Be Gentle for Yourself! 

Bij Wanderwood vind je producten uit Bali, India, Colombia, Marokko en andere Afrikaanse landen, maar ook uit Europa en ons eigen land. Veelal ambachtelijk gemaakt met de hand. 

WANDERING
Kom zeker eens ronddwalen bij WanderWood. We zijn continu bezig de collectie aan te vullen met de mooiste must haves op woon- en mode gebied!

- Liefs Bregje en het WanderWood team

O

V 

© 2019 - 2020 Duurzame kleding, wonen en kamerplanten | WanderWood Den Bosch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel