Interieur en planten styling  & advies

Ik krijg veel mensen in de winkel die blij worden van de stijl van WanderWood. Een rustgevende sfeer met natuurlijke materialen, zoals hout en rotan gecombineerd met stoere materialen als metaal en steen. Deze mix, daar houden wij van. Daarnaast een rustig en  natuurlijk kleurgebruik in combinatie met stoere kleuren zoals zwart. Natuurlijk kunnen planten niet ontbreken! Het hoeft niet gelijk een urban jungle te worden, hoewel we dat wel leuk vinden. Wij kunnen advies geven welke planten het goed doen op welke plek. Daarnaast geven we tips hoe je jouw planten moet verzorgen.

WanderWood staat voor eerlijke en duurzame producten. Al het advies wat wij uitbrengen zal ook gericht zijn op producten en materialen die hierbij aansluiten.

Wil jij persoonlijk advies om bij jou thuis ook deze sfeer te creeeren? We komen graag langs. Wil jij meer sfeer in je kantoorruimte? Of je winkelruimte inrichten met planten? Ook zakelijk helpen we graag. 

Hoe gaan wij te werk?

1. Intake gesprek Als eerste komen wij bij jou langs om te kijken hoe jouw huis er uit ziet en je wensen te bespreken. Zo kunnen wij zien om welke ruimte het gaat, hoe deze ruimte er nu uitzien en wat je graag zou willen hoe deze ruimte gaat worden en welke dingen je wilt houden. Naar aanleiding van dit gesprek kijken we hoe we jou kunnen helpen en maken we een offerte op maat. 

2. Als de offerte is goedgekeurd gaan wij aan de slag We brengen een persoonlijk advies  voor jou uit. Dat advies is afhankelijk  van wat jij graag wilt en wat het budget is. Om een idee te geven hebben we verschillende pakketten met daarbij een prijs. Deze pakketten zijn aan te passen naar wens.

 

Interieur Styling

pakket 1:

Intake bij jou thuis of op kantoor
Moodboard met sfeerimpressie
Plattegrond met indelingsadvies
Shoplist

Adviesgesprek bij jou thuis

450,- per ruimte *

 

Pakket 2:

Intake bij jou thuis
Moodbaord
 met sfeerimpressie 
Shoplist
advies verslag via mail

€ 295,- per ruimte

 

Plant advies
Wil jij je huis, kantoor of winkel groener? Maar weet je niet waar welke plant waar kan staan en hoe je deze dan het beste kan verzorgen? Ook hier kunnen we je bij helpen. We komen dan ook graag kijken naar de ruimte (of als je goede foto’s hebt kan dat ook) en geven advies welke plant waar kan staan met tips over de verzorging van de plant. Mocht je akkoord gaan dan kunnen we deze planten ook voor je aanschaffen met bijpassende pot en deze bij jou op zijn plek neerzetten.
Prijs op aanvraag. 

Personal Shopping:

Ben je opzoek naar een bepaalde plant, meubelstuk of object.
Wij helpen jou met het vinden van de juiste producten naar aanleiding van een persoonlijk gesprek.

€75,- per uur 

 

Zakelijk inkopen
We kunnen jou ook helpen met de inkoop van producten voor jouw winkel of webshop.
 

Heb jij andere wensen dan horen wij graag of we je daar bij kunnen helpen.

 

 

© 2019 - 2020 Duurzame kleding, wonen en kamerplanten | WanderWood Den Bosch | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel