Bij WanderWood verkopen wij een breed assortiment aan grotere en kleinere kamerplanten. Wekelijks gaan wij opzoek naar de mooiste en meest bijzondere planten voor jou. Staat de plant die jij zoekt er niet bij? Dan kunnen wij deze plant voor jou uitzoeken en bestellen. Je kunt hiervoor langskomen of stuur een mail naar info@wanderwooddenbosch.nl

Sinds kort verkopen wij ook de kunstplanten van Boommade. Deze planten worden van gedroogde takken gemaakt die van omgevallen bomen komen. De takken worden in stoer beton gegoten. Voor elke verkochte boom, laat Boommade 1 boom planten via onetreeforall.

Verzenden
Helaas zijn planten lastig te verzenden, ook omdat elke plant weer anders is, geloven wij dat je de plant beter zelf kunt uitzoeken. 
We snappen dat niet iedereen in de gelegenheid is om langs te komen en daarom verzenden wij een kleine selectie van onze planten.


Bezorgen
Woon je in Den Bosch dan kunnen we kleinere planten laten bezorgen door shortcut fietskoeriers.

Ook leuk om een plantje te laten bezorgen als kado voor een verjaardag of andere gelegenheid! Wil jij iemand verrassen? Neem dan contact met ons op via info@wanderwooddenbosch.nl. Voor 12:00u besteld is nog dezelfde dag leveren!
Let op! Dit geldt alleen binnen Den Bosch! Buiten Den Bosch is voor 16:00 bestellen, dan wordt het plantje de volgende dag geleverd voor 22:00u.

Grotere planten kunnen wij eventueel zelf bezorgen. Meer informatie hierover vind je hier.

Advies
Wil jij graag advies over welke plant past op die bepaalde plek in jouw huis, winkel of kantoorruimte? Dan geven wij die graag.
Klein advies geven wij gratis. 
Wil jij een hele ruimte ingericht hebben door ons? Wij komen dan bij je langs en geven advies welke plant waar kan staan, in overleg komen we daarna de ruimte inrichten met de planten naar keuze. Voor meer informatie of een offerte op maat, mail dan naar info@wanderwooddenbosch.nl

 


 

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel