Rita Row


Sinds de oprichting heeft het merk zeer duidelijke doelen gesteld: kleding maken met een elegante en comfortabele functionaliteit. Geïnspireerd door het imago van een moderne, hardwerkende en vrije vrouw, maakte Rita Row een filosofie van ontwerp en productie.
 
Het merk biedt een nieuwe generatie kwaliteitskleding aan vrouwen die op zoek zijn naar onderscheidende kleding. Rita Row is de vrouw op zoek naar comfort, kwaliteit en stijl, allemaal in hetzelfde kledingstuk.
 

Ethical Fashion

100% van onze kleding wordt geproduceerd op het Iberisch schiereiland, 55% lokaal gemaakt in Spanje en 45% van duurzame Portugese partners. Al onze kledingstukken worden ethisch geproduceerd. Degenen die in de textielproductieketen werken, ontvangen een eerlijk loon en werken in een veilige en waardige omgeving.
 
Ons team heeft nauwe en langdurige werkrelaties ontwikkeld met de fabrieken in onze toeleveringsketen en we beschouwen elke medewerker van de fabriek als lid van het Rita Row-team.
 
De draden en stoffen komen uit heel Europa (met name uit Spanje, Italië en Frankrijk). De meeste van onze stoffen hebben het prestigieuze OEKO TEX-certificaat.
 
Onze supply chain is zo duurzaam mogelijk. We streven naar eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden in deze hele keten. En we geven prioriteit aan producten met gerecyclede en ecologische inhoud om de impact op het milieu te minimaliseren.
 
Wij zijn voorstander van trends die bijdragen aan de implementatie van waarden in een samenleving die bereid is bewuster te consumeren. Het is geen onmogelijke missie, we hebben gewoon allemaal een verantwoordelijke en ethische houding nodig ten opzichte van mode zoals Rita Row.


 

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel