Verlangen naar verre landen, vredige open ruimtes, ongerepte natuur en dingen die nog nooit zijn gezien. HAMMAM34® staat voor de liefde voor reizen, design en natuur. Met onze ontwerpen willen we u inspireren om meer te verkennen en uw avonturen terug te brengen naar het comfort van uw huis.

In 2012 werd HAMMAM34® in Amsterdam opgericht door Burcu Yurtoglu Dalar met als doel eenvoud te combineren met een sterke liefde voor reizen, unieke ontwerpen en moeder natuur op haar best. Wij ontwerpen huishoudtextiel en loungewear van de hoogste kwaliteit voor dromers die de stad willen ontvluchten.

Ons originele textiel is handgeweven door een kleine gemeenschap van ambachtslieden die eeuwenoude technieken combineren met eigentijdse ontwerpen en kleurenpaletten. We bieden je de zachtheid van de beste katoenen hand die op traditionele manieren is opgedoken en exclusief is ontworpen in onze Amsterdamse studio in samenwerking met beroemde artiesten van over de hele wereld.
HAMMAM34® wordt verkocht in meer dan 20 landen, van Duitsland tot Nieuw-Zeeland, in conceptwinkels en geselecteerde boetieks.
 

  

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel