Als pionier op het gebied van duurzame Fair Trade-mode begon ons verhaal in 1991. De kernmissie is de afgelopen drie decennia hetzelfde gebleven sinds de bekroonde sociaal ondernemer Safia Minney het bedrijf oprichtte. Elk product is van begin tot eind gemaakt volgens de hoogste ethische en milieunormen. Eigentijdse, veelzijdige ontwerpen en speelse, exclusieve prints geïnspireerd op het V&A archief creëren stijlvolle, innovatieve en betaalbare mode met respect voor mens en milieu. Collecties met biologisch katoen, TENCEL ™ Lyocell en verantwoorde wol, worden gemaakt met behulp van traditionele ambachtelijke vaardigheden zoals handweefsel, handbreien, handborduurwerk en handblokdruk.

We hebben ons eerste modeassortiment gelanceerd om te voldoen aan de Global Organic Textile Standard, gecertificeerd door de Soil Association en waren het eerste modebedrijf dat het productlabel van de World Fair Trade Organisation kreeg. Deze certificeringen garanderen de toewijding en naleving van People Tree aan de principes van eerlijke handel, waaronder eerlijke lonen, goede werkomstandigheden, transparantie, beste praktijken op milieugebied en gendergelijkheid.

      

 

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel