Ontworpen door de zee, in Hossegor, trekt het merk zijn essentie en ideologie in zijn omgeving die bestaat uit water, zand en hout. De twee oprichters waren gepassioneerd door buitensporten en zetten wat meer van hun brillen-expertise in door producten te ontwikkelen die op hen lijken, met respect voor wat het dichtst bij hun hart ligt, hun nabijheid tot de oceaan.

Voor beide oprichters was het ecologische bewustzijn in de winter van 2013-14. Het was een van de strengste winters in het zuidwesten van Frankrijk de afgelopen tien jaar. De Atlantische Oceaan registreerde een groot aantal opeenvolgende stormen die ernstig bijdroegen tot kusterosie. De golven waren zo groot dat surfen enkele maanden onmogelijk was. Begin maart 2014, tijdens de eerste pauzes die de eerste surfsessies van het jaar autoriseren.
 De bevinding voor de twee oprichters was opbouwend.
Meer dan 300 km was het zand volledig bedekt met plastic zakken, visnetten, verpakkingen en andere kunststoffen die 500 tot 1000 jaar nodig hebben om volledig uit elkaar te vallen. In het water werden plastic zakken om de armen van de surfers gewikkeld en in de rotsen vastgehouden.
Voor hen was het duidelijk dat plastic een gevecht moest worden.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel