Wij geloven dat mensen geen eenzame wezens zijn; we zijn verbonden met onze omgeving. Het verhaal gaat dat alchemisten op zoek waren naar de formule om goud te maken. Ze wilden het alledaagse veranderen in iets voortreffelijks. Door verschillende stoffen met elkaar te versmelten, hoopten ze het meest kostbare materiaal te creëren dat er bestaat. We jagen diezelfde droom na en geloven dat alchemie zal plaatsvinden wanneer verschillende elementen met elkaar in contact komen.

“We streven ernaar om te inspireren, niet om te dicteren. Omdat mooie kleding goed voelt. "

Bij Alchemist is het onze missie om luxe mode te combineren met een eerlijke levensstijl. Elk jaar creëren we zorgvuldig twee collecties. Deze collecties zijn samengesteld uit ontwerpen die gemakkelijk te combineren zijn met onze eerdere collecties. Onze kwaliteitsnormen voor onze materialen en productie zijn hoog. Wanneer de eerste monsters op ons kantoor aankomen, inspecteren we ze grondig om de kwaliteit en pasvorm te garanderen. Zo zorgen we ervoor dat onze kleding niet alleen mooi is, maar ook duurzaam. Dat noemen we ook wel duurzaamheid.

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel