SHOPPEN OP AFSPRAAK

YEAH! We mogen jullie weer in de winkel ontvangen: Shoppen op Afspraak!
Je kan weer komen ronddwalen, inspiratie opdoen, rondsnuffelen tussen al het moois en onze duurzame kleding passen. Gezellig samen met je vriendin, moeder, zus of partner winkelen bij WanderWood.

Hoe werkt het?
Om te komen ronddwalen bij WanderWood is het voor nu nog nodig om een afspraak te maken. 
Dit kan heel gemakkelijk via de webshop. Klik op de datum dat je langs wilt komen en kies een tijd uit die jouw uitkomt. De volgende stap is naar de winkelmand gaan, natuurlijk is een afspraak maken geheel gratis. Hier vul je jouw gegevens in en kies voor afhalen in de winkel. Zodra je de afspraak hebt bevestigd krijg je van ons een sms met de bevestiging van je afspraak. 

Er is geen koopverplichting! Wij vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel de winkel verlaat. Ook als je niet kunt vinden wat je graag zou willen.

Belangrijk
We houden ons aan de regels van het RIVM. Dat houdt in dat er twee personen binnen mogen komen. 
De afspraak is voor 1 uur. Wij denken dat dit voldoende is om rustig rond te kijken, een kop koffie te drinken en kleding te passen. Wij vragen om een mondkapje te dragen tijdens dit uur en 1,5 meter afstand te houden volgens de regelgeving van het RIVM.

Heb je vragen of kom je gericht voor een product? Dit kun je invullen bij opmerkingen. we zullen je vraag zsm beantwoorden of je product alvast klaarzetten. 

Wij zijn er klaar voor, jullie ook?

Tot snel! 
Liefs Team WanderWood

 

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel