Wij zijn Janneke en Judith, voormalig jurist en advocaat. We tillen gerechtigheid enthousiast naar een hoger niveau. We zijn allebei Dutchies en de oprichters en ontwerpers van J LABEL. We hebben ons modelabel en webshop gelanceerd in juli 2018, precies tien jaar nadat we elkaar voor het eerst ontmoetten in Jakarta, Indonesië, voor het eerst tijdens een vakantie en sindsdien zijn we onafscheidelijk. Onze vriendschap en partnerschap drijven ons constant aan om als mens en ondernemer te verbeteren en we delen een enorm verlangen naar gerechtigheid en het verkennen van onze nieuwsgierigheid, wat ons hier zo gepassioneerd over maakt. We zijn allebei moeders en streven ernaar onze kinderen op te voeden om onafhankelijke, gelukkige, vrije en bewuste mensen te worden. In het kader van ‘practice what you preach’ hebben we besloten om onze droom een ​​kans te geven door J LABEL op te richten en stap voor stap bij te dragen aan een positief verschil in de wereld.
 
VOLLEDIGE TRANSPARANTIE
We zijn vastbesloten om u de informatie te verstrekken om weloverwogen keuzes te maken. Daarom kiezen we ervoor om volledig transparant te zijn over ons productieproces, de locaties en de gebruikte materialen. We geloven echt dat delen in volledige eerlijkheid deuren zal openen. Als het niet voor ons is, kan het dat ook voor anderen zijn die op deze duurzame reis zitten.
 
EERLIJKE PRODUCTIE
Maatschappelijke verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid zijn erg belangrijk voor ons, zowel in de boodschap als in de praktijk. Elke persoon die bij onze producten betrokken is, wordt met respect behandeld, werkt in een veilige omgeving en krijgt een leefbaar loon. We produceren voornamelijk bij Oriënt Fashions in India, in een GOTS- en SA 8000-gecertificeerde fabriek die eerlijke arbeidsomstandigheden en eerlijke lonen garandeert en een OGTC-certificaat heeft gekregen voor hun empowerment van vrouwen. Ze hebben een in-house gecertificeerd trainingscentrum om vrouwen en mannen uit landelijke gebieden op te leiden en op te leiden om in de mode-industrie te werken. Tijdens de opleiding krijgen ze een salaris en daarna kunnen ze desgewenst aan de slag in de fabriek. We brengen bezoeken aan de fabriek en raadplegen een expert in het veld om indien nodig audits uit te voeren. Wij geloven dat we in een land als India, waar zoveel bekwame mensen in de branche zijn met al hun gezinnen, afhankelijk van hun baan en inkomen, een positieve impact kunnen hebben door het goed te doen en door ze te waarderen. Een klein deel van onze productie vindt plaats bij Bravo Tekstil in Turkije, in een GOTS en BSCI gecertificeerde fabriek. Bravo Tekstil is aangesloten bij de Fair Wear Foundation. Bij elk product in onze webshop staat precies vermeld waar het gemaakt is.
 
DUURZAME MATERIALEN
 We gebruiken milieuvriendelijke vezels zoals biologisch katoen, FSC Viscose en kapok en we upcyclen door gebruik te maken van dode voorraad stoffen. Onze stoffen zijn Oeko Tex-gecertificeerd en we blijven kiezen en leren voor de best beschikbare duurzame stoffen die er zijn

Meer lezen? Klik dan hier

 

Sorteer op
© 2019 - 2021 WanderWood Den Bosch | Earth Friendly Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel