armedangels lentecollectie

Shop jouw Lentegarderobe @ WanderWood

Krijg jij van die helderblauwe lucht en zonnestralen ook zin om nieuwe voorjaarskleding te shoppen? Herkenbaar! Na de winterperiode ben je klaar voor iets nieuws. Maandenlang heb jij jezelf in dikke wollen truien en andere warme, stoffen gehuld en nu is het tijd voor luchtigheid. Onze winkel is de komende maanden dan ook weer volledig gevuld met de allerfijnste lente kleuren, prints en stoffen. Wil jij jouw outfit compleet maken? Naast duurzame kleding vind je in onze boetiek ook tassen, zonnebrillen en sieraden.

Tip van het – duurzame - huis

Start vanuit enthousiasme niet lukraak met het aanschaffen van allerlei kledingstukken – hoe verleidelijk dat soms ook is -, maar neem jouw garderobe eerst eens onder handen. Haal jouw kast leeg en vervang de winterse items voor al jouw voorjaarsexemplaren. Het herstructureren van jouw kledingkast zorgt ervoor dat alles weer opgeruimd en geordend is, zodat jij exact weet wat je hebt. Vaak kom je tijdens het opruimen ook nog allerlei kledingstukken tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze had én daarbij kan je direct een goede inventarisatie maken van datgene dat er in jouw collectie ontbreekt. Zo ga jij supergericht op pad om jouw lentegarderobe aan te vullen en worden impulsaankopen uitgesloten.

Bekijk de nieuwe lente en zomer collectie voor dames hier.

J label jurkjurk komodo

Zwierige jurken en rokken

Wat draag je op een zonnige lentedag wanneer je naar het park gaat, een drankje op het terras gaat doen of met vrienden gaat lunchen? Juist, een prachtige jurk of rok. Wat ons betreft is een jurk of rok, gemaakt van fijne luchtige materialen een must-have voor iedere garderobe. Gooi er een vest overheen en doe er een paar toffe sneakers onder en je bent klaar om op pad te gaan. Heb jij een feestje op de planning staan? Combineer de outfit met een stel goede hakken en jij bent helemaal ready to go.

Voor een jurk met prachtige print hoef je niet verder te zoeken. De jurken van Elements of Freedom zijn ware paradepaardjes. Liever een jurk of rok met een rustigere print of in een effen kleur? De collectie van Jlabel bestaat uit een aantal prachtexemplaren waarop verliefd worden in een fractie van een seconde gebeurd is.

Bekijk al onze duurzame jurken en rokken hier.

Mannen overhemden

Een goed overhemd, daar kan je als man echt niet op mispakken én het leuke is dat je ze op allerlei manieren kunt stijlen. Een blouse voor heren is echt allang geen saaie kost meer waarmee je enkel op kantoor of een andere formele gelegenheid rondloopt. Draag jouw overhemd over een goed T-shirt en laat het – voor een nonchalante look – openhangen.

Een overhemd met lange mouwen, met perfecte fit, in een tijdloze kleur? ArmedAngels heeft regelmatig fijne exemplaren in de collectie. Op zoek naar een duurzaam mannenoverhemd met print en korte mouwen? Van de overhemden van Thinking Mu krijg je spontaan een giga glimlach op jouw gezicht.

WIJ GEVEN TOT 7 MEI 2023 10% KORTING OP DE NIEUWE MANNENCOLLECTIE. GEBRUIK HIERVOOR CODE: NEWMAN-10

Bekijk alle duurzame overhemden hier.

Bekijk de gehele nieuwe heren collectie hier.

overhemd thinking mubask in the sun

Goede basics

Wat er in geen enkele kledingkast mag ontbreken, ongeacht welk seizoen het is? Goede basics. Een top met korte mouwen, hemdje of longsleeve shirt, gemaakt van een duurzame en comfortabele stof, zodat het als gegoten zit en heerlijk draagt. Basic kledingstukken in tijdloze kleuren – zoals zwart, wit en beige - zorgen ervoor dat jij eenvoudig laagjes kunt maken en dat is in het voorjaar, met het wisselvallige weer, natuurlijk ideaal!

Basic kleding kan je ontzettend veel dragen en daarom is de kwaliteit ervan ontzettend belangrijk. Merken als Kings of Indigo, Basic Apparel en ArmedAngels hebben standaard een aantal goede basisitems waarvan jij gegarandeerd jarenlang plezier hebt.

Bekijk alle duurzame T-shirts en Tops hier.

Bekijk alle duurzame T-shirts voor heren hier.

 armedangels jeans enijaa

Meer informatie

Hey, ben jij na het lezen van deze blog weer helemaal vrolijk? Vind je het tof om op de hoogte te blijven van onze collectie, nieuwigheden in de winkel en andere leuke weetjes en feitjes op het gebied van duurzaam shoppen? Volg ons op Instagram @wanderwood_denbosch en/of schrijf je in voor de Earth Friendly Nieuwsbrief. 


Heb jij zin om gezellig bij ons in de winkel te komen rondsnuffelen, zodat jij wellicht tegen jouw favoriete nieuwe kledingstuk van dit seizoen aanloopt? Je vindt ons in de Snellestraat op nummer 14 in de Bossche binnenstad. Liever direct – online – al een kijkje nemen? Breng dan nu een bezoek aan onze webshop.

Tot snel! Liefs Team Wanderwood

 

Tekst: Het Tekstatelier / Joyce van Vugt

Terug naar blog

Reactie plaatsen