Ons Verhaal

WanderWood Ons Verhaal

'NEVER STOP WANDERING'

Bij WanderWood selecteren we slowfashion, woonartikelen en lifestyle gekozen met ons hart en met liefde en respect voor mens, dier en milieu.  Wij zijn er voor de bohemian wanderers die op zoek zijn naar unieke, duurzame en eerlijke producten van hoge kwaliteit. Want wij geloven erin dat het beste van twee werelden gecombineerd kan worden op een manier die bij jou past. Samen maken we de wereld nog beter én mooier.

I am Earth FriendlyJij ook?

– Curated by Bregje

I am earth friendly

EARTH FRIENDLY?

We leven in een tijd waarin milieu en klimaat hot issues zijn. Steeds meer mensen willen dan ook een steentje bijdragen aan een betere wereld.
Maar we komen er ook achter dat het ingewikkeld is om bewust te leven. Naast ons werk, een gezin, familie en vrienden moeten wij ons ook nog eens verdiepen in een woud van keurmerken, adviezen en definities van duurzaamheid.

Tegelijkertijd willen wij ons juist ook thuis voelen, genieten van het leven en onszelf of anderen af en toe iets moois cadeau doen.
Earth Friendly combineert het beste van beide werelden en sluit aan op op deze ‘wensen en grenzen’ van de huidige samenleving. Wij zijn ervan overtuigd dat een betere wereld ook een mooiere wereld is. Wij selecteren daarom voor jou kwalitatief hoogwaardige producten die met liefde zijn gemaakt.

‘Samen streven we naar een Earth Friendly wereld. Het is de kleine stap die telt!’

De winkel in Den Bosch

WanderWood Den Bosch is een Earth Friendly Boutique: een duurzame conceptstore met de exclusiviteit van een boetiek in de Snellestraat, Den Bosch.

Wat je als eerste op zal vallen is de unieke stijl van WanderWood. Bij WanderWood waan je je in een wereld die nog het best omschreven kan worden als Bohemian Chic.
Het is dat tijdloze en wereldse gevoel dat je krijgt als je het fotoalbum van je favoriete reis nog eens openslaat om na te genieten van mooie herinneringen.
Bij binnenkomst komt de geur van muskus en amber je al tegemoet, gecombineerd met de geuren van gedroogde bloemen. Even ben je in de Souks van Marrakesh, in dat hippe tentje op Bali of op een levendige markt in India.
Naast planten is bijna alles gemaakt van natuurlijke materialen. Verwonder je aan dat unieke rotan tafeltje, houten meubels of gedroogde palmbladeren uit Bali.
De kleding is vrouwelijk en tijdloos. Gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke materialen zoals, biologische katoen, linnen en viscose

WANDERWOOD FOR WANDERERS
Kom zeker eens ronddwalen bij WanderWood. We zijn continu bezig de collectie aan te vullen met de mooiste must haves op woon- en mode gebied!

- Liefs Bregje en het WanderWood team