WanderWood Team

BregjeBREGJE

'NEVER STOP WANDERING'

Oprichter en Eigenaar van WanderWood. Vier dagen per week te vinden in de winkel. Bregje haar passie is het bij een brengen van de mooiste, unieke en duurzame items. Altijd opzoek naar nieuwe producten om de wereld nog een beetje mooier te maken. Haar missie is om samen voor een betere en eerlijke wereld voor mens, dier en milieu te gaan. Bregje is creatief en is vaak in de winkel bezig met het creeeren en stylen van de mooiste artikelen.

Lisette

 

 

 

 

 

 

LISETTE

'The greatest threat to our planet is our believe that someone else will save it'

Meestal in de winkel te vinden op dinsdag en donderdag. Daarnaast gaat Lisette mee op inkoop om de mooiste duurzame collectie mee samen te stellen. Lisette en Bregje hebben samen gewerkt bij verschillende modebedrijven als ontwerpers. Nu werken we samen aan WanderWood. Lisette heeft een passie voor duurzame mode en oog voor detail, altijd vrolijk en klaar voor een gezellig praatje. Naast WanderWood runt Lisette een Bed & Breakfast in de natuur van Heeswijk Dinther: 'Studio Kilsdonk'. Te boeken bij Natuurhuisje.nl

Gwen

 

 

 

 

 

GWEN 

vind je vaak op een zondag in de winkel en valt in waar nodig. Daarnaast helpt Gwen mee met Social Media, met haar achtergrond als communicatie adviseur een hele fijne aanvulling. Haar passie is interieurstyling. Ze heeft haar eigen bedrijf 'Quant aan huis'  waar je terecht kunt voor interieur en kleuradvies.